Sommersjov i sommerferien 2020 i Hadsten Badminton Klub

Kom og vær med - måske har du spillet badminton før eller måske aldrig - alle er velkommen.

Vi starter onsdag i uge 27 og fortsætter til og med onsdag i uge 32. Vi har Sommersjov i Østervangshallen i Hadsten.

Vi har opdelt jer lidt efter alder - så vi kan lave forskellige ting som passer til alderen.

Tidspunkter for Sommersjov:

Onsdag fra 10.00 til 11.15 - for børn og unge fra 6 år til 10 år
Onsdag fra 11.20 til 12.35 - for børn og unge fra 11 til 13 år
Onsdag fra 12.40 til 14.00 - for børn og unge fra 14 til 16 år.

Antal pladser:

På grund af restriktionerne i forhold til Corona kan vi kun være ca. 20-22 personer i hallen af gangen + trænere. Du bestemmer selv hvor mange gange du har lyst til at være med - du tilmelder dig det der passer dig - så længe der er plads i Hallen - (du skal være tilmeldt for at deltage)

Pris for deltagelse:

Folketinget har vedtaget en sommerpakke som gør, at alle omkostningerne til din deltagelse er gratis - så 0 kr.

Hvad skal jeg medbringe:

Klæd om hjemmefra og medbring indendørs sko og en ketcher - hvis du har - ellers kan du også låne i hallen.
Vi kommer til at spille badminton og meget andet så vi håber vi får nogle gode timer sammen på tværs af alder og køn.

Tilmelding - (under om os - på forsiden og vælg herefter event - eller tryk på linket herunder)

Tilmeld dig vores Sommersjov her

Hvis du allerede er medlem af HBK så skal du logge ind. Hvis du ikke er medlem - så skal du oprette en profil (du bliver ikke medlem af HBK fordi du opretter en profil) og herefter tilmelde dig de tider du gerne vil deltage på.

Vi glæder os til at se dig.

Hadsten Badminton Klub