Mathias Lausen
Beskrivelse
Mathias skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor han bliver ansvarlig for at træne de yngste turneringsspiller / meget øvede samt stå for klubbens fredagstræning.

Mathias har spillet badminton i mange år og har desuden været hjælpetræner i klubben. Han har i 2020-2021 gået på Rønde Efterskole, hvor han har været tilknyttet badmintonlinjen.

Mathias er igang med DGI´s træner uddannelse, hvor han kun mangler et modul for at have gennemført basisuddannelsen.
Se hele beskrivelsen
Sebastian Hede sørensen
Beskrivelse

Sebastian er hjælpetræner på holdet for de yngste turneringsspiller der træner i Østervangshallen om mandagen, hvor Rasmus Tran er træner.

Derudover skal Sebastian selvstændigt stå for SFO aktiviteten med Østervangsskolen.

Sebastian spiller selv i klubben på U17 turneringsholdene. Han har spillet i klubben i flere sæsoner og elsker at gå til badminton.

Se hele beskrivelsen