Træning sæson 2021/2022

Hold Holdgruppe Tidspunkt Hold Årgang/alder Niveau
Ons4 SEN 20.00 - 22.00 Motion-mix  > 18 år Motion mix

Prøvetime
Nye spillere kan få op til 3 prøvegange før der sker endelig tilmelding og betaling.

Kontingent pr. medlem for én sæson. (Fra medio august til ultimo juni)
Det koster 1.200 kr. for én sæson, og der betales i 2 rater - 1. rate på 600 kr. betales ifm. tilmelding og 2. rate opkræves i januar.

Er man tilmeldt både på mandag og onsdags holdet, så gives der en samlet rabat på 150 kr. halvårligt. Der betales i 1. omgang fuld pris og så sker der refusion efterfølgende ved at pengene sættes ind på det betalingskort der blev anvendt ved tilmelding.

HBK forbeholder sig ret til at aflyse/sammenlægge hold ved få tilmeldinger.

Hallerne har som udgangspunkt  lukket i skolernes ferier/fridage hvorfor badminton - såfremt der ikke oplyses andet - er aflyst i de dage. Tilmeldte aktiviteter i hallerne kan ses på www.hadstenhallerne.dk"

Der kan forekomme aflysninger i løbet af året fra Favrskov Kommune som kan påvirke antallet af træningsdage - disse kompenseres der ikke for.