Link til Velkomstfolder sæson 2021/2022: Velkomstfolder

 

Tilmelding ny sæson

Så er den nye sæson klar og tilmelding for nuværende medlemmer åbner torsdag den 1. juli 2021. Du tilmelder dig ved at klikke på TILMELDING 

Hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal tilmeldes så er du velkommen til at kontakte Jeanette Madsen, på jhm24@live.dk eller på 22787779 mellem kl. 17-20.

 

Nye medlemmer kan tilmelde sig fra torsdag den 15. juli 2021 

 

 

 

Ønsker du at pudse formen af eller holde den ved lige hen over sommeren, så benyt nedenstående link 

Hjemmetræning


 

 

  

Covid 19 er fortsat aktiv - pas på dig selv og dine badminton venner 
 
Jeg har symptomer - hvad gør jeg?
Hvis du eller nogen i din tætte omgangskreds har symptomer (feber, hovedpine, hoste, forkølet, muskelømhed o.lign.) - så bliv hjemme indtil du har være symptomfri i 48 timer (Sundhedsstyrelsens anbefalinger) eller alternativ kan fremvise en negativ Covid-19 test. Læs mere Sundhedsstyrelsens pjece her
 
Jeg er testet positiv med Covid-19 - hvad gør jeg?
Du følger Sundhedsstyrelsen og egen læges anbefalinger om karantæne, og kommer ikke til badminton før du er testet negativ (evt. flere negative test) og har fået lægens accept for at genoptage skole/arbejde. Læs mere i Sundhedsstyrelsens pjece her
 
Hjemsendt ift. Covid-19 smitterisiko - eller nær kontakt til en person der er testet positiv - hvad gør jeg?
Hvis du er hjemsendt fra skole eller arbejde fordi der er nogle i klassen/ på arbejdet som er testet positiv, eller du er nær kontakt til en person der er testet positiv, så må du ikke komme til badmintontræning før du igen må komme i skole / på arbejde. Dette for at minimere risikoen for smittespredning til dine badminton venner og træner.
 
Bestyrelsen i HBK bakker 100% op om skolens /arbejdspladsens beslutninger ift. hjemsendelse m.v.
 
Hente og bringe til træning
Vi er rigtige glade for at vores børn fortsat kan spille og træne badminton. På hvert hold er vi op til 22 spillere og for at overholde reglerne omkring forsamlingsforbud på 50 pers. opfordrer vi forældre til at vente i bilen i forbindelse med aflevering og afhentning.

På forhånd tak for forståelse og hjælp


Mvh
Bestyrelsen Hadsten Badmintonklub

 
 
 
 
 
 
 
Velkommen til Hadsten Badminton Klub

Hadsten Badminton Klub har til huse i Østervangshallen ved Østervangskolen i Hadsten og Vestjysk Bank Arena ved Hadsten Skole samt i gymnastiksalen på Bavnehøjskolen, i alt råder vi over 10 baner.

Vi har både børn- og unge hold, seniorhold og motionsbadminton og vi bestræber os på, at skabe muligheder for både begyndere, turneringsspillere og elitespillere uanset om du er 5 år gammel eller du er i voksen. På mange børnehold har vi både en træner og 1-2 hjælpetrænere tilknyttet for at give dit barn den bedste oplevelse.

I menuen over billedet kan Du læse om de hold vi udbyder og i menuen ovenfor kan Du finde mere generel information om klubben samt mulighed for tilmelding.


Har Du spørgsmål, kan Du altid kontakte én fra bestyrelsen på hadstenbk@gmail.com eller kigge ind til en træning og få en snak. Følg os her på siden og på vores Facebook side – den kan du se ude til højre her på siden


!NYHED!
     Lej en bane
 
(Kun for medlemmer, du skal derfor oprettes som medlem før du kan booke en bane)
 
 
 
 

Østervangshallen

Overgårdsvej 5, 8370 Hadsten

Vestjysk Bank Arena

Hadbjergvej 12, Hadsten

Bavnehøjsskolens gymnastiksal

Skovvangsvej 20, Hadsten
©2018 Hadsten Badmintonklub