Jeanette Madsen

Formand

Formanden har ansvaret for udvikling af klubbens strategi i samarbejde med bestyrelsen, sponsorer og står for at brande klubben i lokalsamfundet.
Formanden er desuden bindeled til både HKIC, Favrskov Kommune, DGI m.m.

Træner ansvarlig
Ansvarlig for trænere og hjælpetrænere i klubben.
Ansættelse af nye træner sker i samarbejde med senioransvarlig.
Træneransvarlig udfærdiger kontrakt med træner og hjælpetræner samt opretter og indberetter løn via LetLøn.
Indhenter børneattester på trænerne

PR
Med redaktør på klubbens facebook siden sammen med webansvarlig og Mette Storgaard, som er klubbens medieansvarlig.
Medansvarlig for at HBK nyheder bliver bragt på Byens Nyt og i Favrskovavisen - opgaven deles med formanden

Susanne Lillelund
Kasserer

Ansvarlig for klubbens økonomi i samarbejde med formand og den øvrige bestyrelse. Ansvarlig for kontingentopkrævning, betaling af regninger, opkrævning af sponsor. Udbetaling af løn til klubbens træner og hjælpetræner.

Udarbejdelse af årsregnskab og budget
Motionsansvarlig
Står for baneudlejning på Bavnehøjskolen, hvor det er muligt at leje en bane mandag - torsdag i tidsrummet 17-22

Webansvarlig
Sikre at klubbens hjemmesiden er opdateret ift. sæson, kontakt oplysninger på bestyrelse og træner og andre relevante nyheder.
Med redaktør på klubbens facebook siden sammen med formanden og Mette Storgaard, som er klubbens medieansvarlig.

Bestyrelsesmedlem
Per Juel

Børn og Unge stævne og aktivitetsansvarlig

Ansvarlig for arrangementerne Fed Fredag og HBK By Night

Ansvarlig for udvælgelse og planlægning af fælles stævner, hvor HBK tager afsted til samme stævne (ca. 3 gange årligt)

Ansvarlig for sammen med resten af bestyrelsen at planlægge og afholde HBK Klubstævne (Juni måned)

Peter Wager

Holdturnering
Ansvarlig for at tilmelde børn og ungdomsspiller til holdturnering, herunder dannelse af hold, finde holdleder, afholdelse af introaften for holdleder og forældre. Booke haltider når holdturnering afvikles på hjemmebane - finde frivillige forældre til at afvikle hjemmekampene

Susanne Lillelund

Udarbejdelse af årsregnskab og budget
Bo Snediker Jacobsen
Præsentation
Bo er senior-ansvarlig og dermed bindeled mellem klubbens seniorspiller, både mandag- og onsdagsholdet og bestyrelsen i HBK. Bo er ansvarlig for holdturnering i seniorrækken, herunder tilmelding af hold og kontaktperson for holdlederne. Bo trækker medlemslister i klubmodul og sikre at alle spillere er medlem og tilmeldt så der bliver opkrævet kontingent.

Se hele beskrivelsen
B&U stævne og aktivitet ansvarlig
Per Juel

Børn og Unge stævne og aktivitetsansvarlig

Ansvarlig for arrangementerne Fed Fredag og HBK By Night

Senior ansvarlig
Bo Snediker Jacobsen
Jeanette Madsen

Formand

Formanden er desuden bindeled til både HKIC, Favrskov Kommune, DGI m.m.

Træner ansvarlig
Ansvarlig for trænere og hjælpetrænere i klubben.
Ansættelse af nye træner sker i samarbejde med senioransvarlig.
Indhenter børneattester på trænerne

PR