Instruktør/Træner
Rasmus Tran
Beskrivelse
Rasmus skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor han bliver ansvarlig for at træne turneringsholdene samt klubbens meget øvede spiller. Rasmus skal ligeledes sikre en god træning for klubbens elitespiller.
  
Rasmus er en erfaren badmintonspiller og træner.  
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Zenia Christensen
Beskrivelse
Zenia skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor hun bliver ansvarlig for at træne motionsholdene, let øvede og øvede
 
Derudover skal Zenia være ansvarlig træner for klubbens SFO aktivitet i samarbejde med Østervangsskolen
 
Zenia har spillet badminton i mange år både i HBK og HOG, Hinnerup og er stadig aktiv.
 
Hun har afsluttet træneruddannelsen indenfor DGI.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Christian Brask
Beskrivelse
Christian er træner for HBK´s fredagshold.  Holdet er forbeholdt Børn og Unge, turneringsspiller (elitespiller), som gerne vil spille badminton 3 gange om ugen.
 
Christian er selv en erfaren badminton spiller og -træner.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathias Lausen
Beskrivelse
Mathias er ny træner i klubben fra sæsonstart august 2021. Mathias skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor han bliver ansvarlig for at træne de yngste turneringsspiller / meget øvede samt være en del af SFO aktiviteten i samarbejde med Hadsten Skole og vores intro/nybegynder/begynder hold. 
 
Mathias har spillet badminton i mange år og har desuden været hjælpetræner i klubben. Han er netop hjemvendt fra Rønde Efterskole, hvor han har været tilknyttet badmintonlinjen. 
 
Mathias påbegynder træneruddannelsen til august 2021 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpetræner
Christian Madsen
Beskrivelse
Christian er hjælpetræner på holdet for de yngste turneringsspiller / meget øvet der træner i VBA hallen om onsdagen, hvor Mathias Lausen er træner.
 
Derudover skal Christian selvstændig stå for SFO aktiviteten i samarbejde med Hadsten Skole
 
Christian spiller selv i klubben på U17 turneringsholdene mandag og onsdag. Han har spillet i klubben i flere sæsoner og elsker at gå til badminton.
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sebastian Hede sørensen
Beskrivelse
 
Sebastian er hjælpetræner på holdet for de yngste turneringsspiller der træner i Østervangshallen om mandagen, hvor Rasmus Tran er træner.
 
Derudover skal Sebastian selvstændigt stå for SFO aktiviteten med Østervangsskolen. 
 
Sebastian spiller selv i klubben på U17 turneringsholdene. Han har spillet i klubben i flere sæsoner og elsker at gå til badminton.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Vincent Mejlby
Beskrivelse
Vincent er hjælpetræner på B&U holdene der træner i Østervangshallen om onsdagen, hvor Zenia Helbo Christensen er træner.
Vincent spiller selv i klubben på U17 turneringsholdene mandag og onsdag, samt ekstra træning om fredagen. Han har spillet i klubben i flere sæsoner og elsker at gå til badminton.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
William Juel
Beskrivelse
William er hjælpetræner på holdet for de yngste børn og ungdomsstpiller der træner i Østervangshallen om onsdagen, hvor Rasmus Tran er træner.
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Østervangshallen

Overgårdsvej 5, 8370 Hadsten

Vestjysk Bank Arena

Hadbjergvej 12, Hadsten

Bavnehøjsskolens gymnastiksal

Skovvangsvej 20, Hadsten
©2018 Hadsten Badmintonklub