Instruktør/Træner
Rasmus Tran
Beskrivelse
20842248

Rasmus skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor han både bliver ansvarlig for at træne turneringsholdene samt klubbens meget øvede spiller. Rasmus får som noget nyt ansvaret for at træne klubbens begynder/let øvet /øvet hold om onsdagen, mens Zenia har orlov som træner. 


Rasmus bliver ligeledes tilkoblet som træner til VIPiger samlingerne. Et nyt koncept i 2022, hvor Hadsten Badmintonklub har indgået et samarbejde med badmintonklubberne i Randers, Hinnerup, Hammel og Rønde/Thorsager. Et koncept som drives af DGI med Lena Frier som tovholder - et projekt hvor vi ønsker at sætte fokus på pigebadminton, hvor badminton kobles sammen med det sociale og fælleskabet i og på tværs af klubberne i Østjylland - dette både for at tiltrække piger til sporten, men også for at fastholde dem. 
  
Rasmus er selv en erfaren badmintonspiller og træner.  
Se hele beskrivelsen
Christian Brask
Beskrivelse
53378616
Christian er træner for klubbens turneringsspiller / meget øvet og skal som noget nyt stå for træningen af HBK Talent.


Christian er selv en erfaren badminton spiller og træner.
 
Se hele beskrivelsen
Mathias Lausen
Beskrivelse
28432867
Mathias skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor han bliver ansvarlig for at træne de yngste turneringsspiller / meget øvede samt stå for klubbens fredagstræning.
 
Mathias har spillet badminton i mange år og har desuden været hjælpetræner i klubben. Han har i 2020-2021 gået på Rønde Efterskole, hvor han har været tilknyttet badmintonlinjen.
 
Mathias er igang med DGI´s træner uddannelse, hvor han kun mangler et modul for at have gennemført basisuddannelsen. 
Se hele beskrivelsen
Hjælpetræner
Christian Madsen
Beskrivelse
Christian er hjælpetræner på holdet for de yngste turneringsspiller / meget øvet der træner i VBA hallen om onsdagen, hvor Mathias Lausen er træner.
 
 
Christian spiller selv i klubben på U17 turneringsholdene mandag, onsdag og fredag. Han har spillet i klubben i flere sæsoner og elsker at gå til badminton.
 
 
Se hele beskrivelsen
Niklas Christensen Bødker
Beskrivelse
Niklas er hjælpetræner på holdet for de yngste turneringsspiller / meget øvet der træner i Østervangs hallen om onsdagen, hvor Rasmus Tran er træner.
 
Niklas spiller selv i klubben på U17 turneringsholdene. Han har spillet i klubben i flere sæsoner og elsker at gå til badminton.
Se hele beskrivelsen

Østervangshallen

Overgårdsvej 5, 8370 Hadsten

Vestjysk Bank Arena

Hadbjergvej 12, Hadsten

Bavnehøjsskolens gymnastiksal

Skovvangsvej 20, Hadsten
©2018 Hadsten Badmintonklub