Instruktør/Træner
Rasmus Tran
Beskrivelse
Rasmus er ny træner i HBK

Han skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor han bliver ansvarlig for at træne turneringsholdene samt klubbens øvede spiller.

Rasmus er en erfaren badmintonspiller og træner.
Zenia Christensen
Beskrivelse
Zenia skal stå for træning på klubbens Børn- og ungdomshold, hvor hun bliver ansvarlig for at træne motionsholdene, begynder og let øvede.

Derudover skal Zenia være ansvarlig træner for klubbens nye tiltag, SFO Badminton.

Zenia har spillet badminton i mange år både i HBK og HOG, Hinnerup og er stadig aktiv.

Hun er igang med træneruddannelsen indenfor DGI.

Christian Brask
Beskrivelse
Christian er træner for HBK´s fredagshold.  Holdet er forbeholdt Børn og Unge, turneringsspiller (elitespiller), som gerne vil spille badminton 3 gange om ugen.

Christian er selv en erfaren badminton spiller og -træner.

Sofie Kirchhoff
Beskrivelse
Sofie hjælper klubben ved afholdelse af event som FED Fredag og HBK by Night.

Sofie har været træner i HBK i flere år, men er flyttet fra byen pga. hendes studier. Sofie er en erfaren og dygtig badmintonspiller og træner.

Vis hold