(ONS8) Børn & unge 9-16 år, Øvet/TUR
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hold for børn og unge i alderen 9-18 år, der er øvede motion spiller eller turnerings spillere (holdturnering)

Øvet motion spiller
Spillere (U11-U19) der har spillet badminton i 2-3 sæsoner. Du spiller 1 gang om ugen (mandag eller onsdag) og du behøver ikke deltage i turnering / holdturnering for at spille på holdet, men du må gerne  Hvis du er interesseret i at spille holdturnering, så skal dette angives ifm. tilmelding under kommentar til tilmelding

Turneringsspiller
Spillere (U11-U19) som ønsker at spille turnering og som automatisk bliver tilmeldt sæsonens holdturnering.
Tilmelding til holdturnering og sammensætning af hold foretages af bestyrelsens turnerings ansvarlig. Umiddelbart efter sæsonstart indkaldes forældre og spiller til et informationsmøde.

Turnerings spillere træner som udgangspunkt 2 gange om ugen - mandag og onsdag (eller fredag)

Du skal derfor tilmelde dig til at spille både mandag og onsdag evt. fredag - find det turneringshold der passer til din årgang. Du kan se på holdbeskrivelsen om der er tale om et turneringshold - angivet som ØV/TU

Spillere som har tilmeldt sig 2 hold får refunderet 150 kr. pr. halvår i rabat.  I starter med at betalt fuld pris på begge hold, og så vil kasseren tilbagebetale rabatten på det kort der er anvendt ved tilmelding.

U15/U17/U19 Turneringsspiller og øvede (årgang 2002-2007) Turneringsspiller spiller som udgangspunkt 2 gange om ugen - både man/ons og bliver automatisk tilmeldt holdturnering. Øvede kan også spille holdturnering, men HUSK at angiv dette under kommentar ifm. tilmelding.
19.08.2020
Slutdato
23.06.2021
Onsdag 18:45-20:00 Vestjysk Bank Arena , Hal A
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 450,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 900,00 kr.
Næste rate forfalder
19.01.2021 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.