Turnering
Turneringsspiller U15 | MAN2
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Hold for turneringsspiller i alderen 9-18 år.

Turneringsspiller

Spillere (U11-U19) som ønsker at spille turnering og som automatisk bliver tilmeldt sæsonens holdturnering.
Tilmelding til holdturnering og sammensætning af hold foretages af bestyrelsens turnerings ansvarlig. Umiddelbart efter sæsonstart indkaldes forældre og spiller til et informationsmøde.

Turnerings spillere træner som udgangspunkt 2 gange om ugen - mandag og onsdag (eller fredag)

Du skal derfor tilmelde dig til at spille både mandag og onsdag evt. fredag - find det turneringshold der passer til din årgang. Du kan se på holdbeskrivelsen om der er tale om et turneringshold - angivet som TUR eller TU/ØV

Spillere som har tilmeldt sig 2 hold får refunderet 150 kr. pr. halvår i rabat. I starter med at betale fuld pris på begge hold, og så vil kasseren tilbagebetale rabatten på det kort der er anvendt ved tilmelding.

U15 Turneringsspiller (årgang 2007-2008) Turneringsspiller spiller som udgangspunkt 2 gange om ugen - både man/ons og bliver automatisk tilmeldt holdturnering.

16.08.2021
Slutdato
20.06.2022
Mandag 17:30-18:45 Østervangskolen, Hallen
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 450,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 900,00 kr.
Næste rate forfalder
19.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.