Velkommen til Hadsten Badminton Klub

Hadsten Badminton Klub har til huse i Østervangshallen ved Østervangskolen i Hadsten og Vestjysk Bank Arena ved Hadsten Skole samt i gymnastiksalen på Bavnehøjskolen, i alt råder vi over 10 baner.

Vi har både børn- og unge hold, seniorhold og motionsbadminton og vi bestræber os på, at skabe muligheder for både begyndere, turneringsspillere og elitespillere uanset om du er 5 år gammel eller du er i voksen. På mange børnehold har vi både en træner og 1-2 hjælpetrænere tilknyttet for at give dit barn den bedste oplevelse.

I menuen over billedet kan Du læse om de hold vi udbyder og i menuen ovenfor kan Du finde mere generel information om klubben samt mulighed for tilmelding.

Har Du spørgsmål, kan Du altid kontakte én fra bestyrelsen på hadstenbk@gmail.com eller kigge ind til en træning og få en snak. Følg os her på siden og på vores Facebook side – den kan du se ude til højre her på siden

!NYHED!
     Lej en bane

(Kun for medlemmer, du skal derfor oprettes som medlem før du kan booke en bane)