Bliv sponsor

Hadsten Badminton Klubs sponsorer støtter klubben både i forhold til vores yngste spillere fra 7 år til vores turneringsspiller og vores elite spillere.

Hadsten Badminton arbejder konstant på at skabe en god social og sportslig klub for børn, unge og voksne i Hadsten og omegn.

Støt lokalt - støt Hadsten Badminton Klub – vi er lokale

Hovedsponsoraftale

Firmanavn tryk på alle klubtøjer for gældende sæson (ca. 100 stk.)

Logo på www.hadstenbadmintonklub.dk

Logo på Hadsten Badmintons Klubs Facebook profil

Væg reklame i Østervangshallen.

Logo/reklame i opstartsbrochure og i alle kampprogrammer.

Mulighed for indlæg / orientering på klubbens fællesarrangementer.

Pris som hovedsponsor kr. 15.000 kr.

Reklame på vores hjemmeside www.hadstenbadmintonklub.dk og vær synlig på vores Facebook gruppe.

Pris pr. sæson kr. 1500

Sponsoratet er gældende for en sæson

Vægreklame på Østervangshallens endevæg – størrelse 1 x 2 meter skilt.

Pris pr. sæson kr. 2500,-

(I producerer og kommer selv med bandereklame)

Tøjsponsor

Bliv tøjsponser for dit eget turneringshold.

Vi har turneringshold for U9, U11, U13, U15 hold – både for piger og drenge

Pris pr. hold inkl. 1 tryk på maven af trøjen (1 farvet tryk) Forventet antal spillere 6 stk.

Pris pr. hold kr. 3000 inkl. tryk

10 klubtrøjer med firmalogo og klubnavn (skal anvendes til samtlige turneringsstævner )

Sponsoratet er gældende for en sæson

Kontakt venligst bestyrelsen for yderlig information