Hadsten Badminton Klub søger træner(e) og hjælpetrænere til vores ungdomshold.

Hadsten Badminton: har gennem de sidste 3-5 år gennemgået en positiv udvikling, vi har fået flere haltider, hold og spillere. Hadsten BK er i dag en klub med mange aktiviteter både på det sportslige og sociale plan.

Vores motto er ” her er plads til alle” med udgangspunkt i klubånd og sammenhold.

Til sæsonen 2020/21: søger vi en eller to trænere til vores mandags og onsdagshold.

Der trænes i to forskellige haller Østervangshallen mandage og onsdage ca. 16:30 - 20:30

samt onsdage i Vest Bank Arena Hal 2 ca. 16:15- 20:00

Vi søger: en ansvarlig og motiverende træner, som har lyst til at bruge sine sportslige og sociale kompetencer til udbygge Hadsten Badmintons generelle ungdomsniveau?

Hvad forventer vi:

At du varetager træneropgaven eventuelt sammen med en hjælpetræner

At du har et godt humør, trives i et ungdomsmiljø og samtidig viser ansvar for at sikre den rette struktur og udvikling af klubbens og spillernes træningskultur

At du er teknisk kompetent og meget gerne har erfaring fra tidligere trænerjobs

At du er mindst 18 år

Hvad får du:

Muligheden for at videreudvikle dig som træner – i en aktiv klub med opbakning

Mulighed for sparring og støtte fra klubbens øvrige trænere

Godtgørelse efter aftale

Et trænerjob der ligger kun 30 min fra Aarhus midtby

Er du interesseret: Så skriv lidt om dig selv, dine trænererfaringer, uddannelser og hvorfor du er vores nye træner. Ansøgninger bedes sendes til hadstenbk@gmail.com alle ansøgninger og evt. samtaler vil blive behandlet løbende.

Har du lyst til at vide mere kan du kontakte ungdomshold og turneringsansvarlig René Binderup på hadstenbk@gmail.com eller på 41169720.

Hjælpetræner

Til sæsonen 2020/21: søger vi 3 unge dygtige HBK badmintonspillere, der gerne vil prøve at være hjælpetrænere på hold med medlemmer fra 6 år til 13 år.

Træning vil være mandag eller onsdag fra kl. ca. 16.00 til 20.00

Vi søger: ansvarlige unge mennesker, som gerne vil udvikle sig selv og videregive en del af deres erfaringer til nogle af klubben yngre spillere.

Hvad forventer vi:

At du som hjælpetræner kan hjælpe til op til 2-3 lektioner om ugen.

At du har et godt humør, kan samarbejde og viser ansvar for udvikling af spillernes niveau.

At du er mindst er 13 år

Hvad får du:

Et fedt fritidsjob med løn efter aftale samt HBK klub T-shirts

Muligheden for at videreudvikle dig som hjælpetræner – i en aktiv klub med opbakning

Mulighed for sparring og støtte fra klubbens øvrige trænere/hjælpetrænere

Hjælpetrænerkursus i weekenden (2-3 maj) – her vil du blive klædt på til opgaven.

Er du interesseret: så skriv lidt om dig selv og send det til hadstenbk@gmail.com

Sidste ansøgningsfrist er søndag 5. april 2020.